Πώς να φροντίζετε τα γυαλιά ηλίου σας

αλυσιδα χρυση γυαλια ηλιου

Τα γυαλιά ηλίου είναι μια σημαντική επένδυση, που αφορά την υγεία των ματιών σας, αλλά και την βελτίωση του γενικότερου στυλ σας. Για να διατηρήσετε τα γυαλιά ηλίου σε άριστη κατάσταση, ακολουθήστε αυτές τις εύκολες συμβουλές για την σωστή φροντίδα και συντήρησή τους.

Επιθεωρήστε

Ελέγχετε τα γυαλιά ηλίου σας συχνά για σημάδια φθοράς. Εάν ένας μεντεσές είναι χαλαρός, επισκεφθείτε τον οπτικό σας για να το σφίξει. Εάν “πιάνουν” τα χέρια σας προμηθευτείτε ένα μικρό κατσαβίδι ακριβείας και κάντε το μόνοι σας.

Ελέγξτε προσεκτικά την ευθυγράμμιση των γυαλιών ηλίου σας, ενώ στέκεστε μπροστά από έναν καθρέφτη. Αν δεν φαίνονται σωστά ευθυγραμμισμένα, επισκεφθείτε τον οπτικό σας για μια ρύθμιση στο πλαίσιο.

Ελέγχετε τους φακούς συχνά για γρατσουνιές. Μερικά γυαλιά ηλίου περιλαμβάνουν 1 χρόνο εγγύηση για γρατσουνιές στο φακό. Ρωτήστε τον οπτικό σας για λεπτομέρειες. Αν οι γρατσουνιές είναι ένα μόνιμο πρόβλημα, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αγοράσετε γυαλιά ηλίου με φακούς από γυαλί. Το γυαλί είναι το πιο ανθεκτικό υλικό στις γρατζουνιές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο